Rendszergazdáknak

Erős a webes adminisztrációban

Egyszerűsített adminisztráció

Egyetlen gépen több ezer virtuális állomás adminisztrációjának és kezelésének automatizálása

Webszerverek

Webes felületen a beállítás, kezelés és

Kezeld az új weboldalakat, a fiókokat, az e-maileket, CPU korlátozást, a RAM-ot és a lemezek olvasási / írási sávszélességét, és automatizálj karbantartási feladatokat egy egyszerű webes felületen keresztül.

Páratlan kompatibilitás

Tökéletesen alkalmas testreszabott hálózati beállítások támogatására olyan webszerverekhez, mint az Apache, az NGINX és a Litespeed, és platformokhoz, beleértve olyanokat, mint a Debian, az Ubuntu, a CentOS, a Red Hat Linux és a CloudLinux.

Fejlessz és küldd

Hozz létre többszörös elágazást egy egyszerű repóban, és telepíts automatikusan a helyi Git-edből vagy távoli szolgáltatásból.

Webszerver biztonság

A legmagasabb szinten támogatott szerverbiztonság – a magban és hozzáadott harmadik feleken keresztül (OS, hálózat, alkalmazás, weboldal) Atomicore ModSecurity Rules, CloudFlare Server Shield, Patchman, …

Hálózatok

Hálózati biztonság

Védekezz a brute force és DDOS támadásoktól a Fail2ban, Rootkit Detection,DDOS Protection, Firewall Managers és sok még sok más segítségével.

Valós idejű hibajelentés-böngésző

Hibaelhárítás a webszerver naplóinak valós idejű elemzésével, szűréssel a hibákra, időre, és IP címekre.

Korszerűsített biztonság a Server Shield Plus programmal

Add hozzá a CloudFlare WAF (webes alkalmazás tűzfal) bővítményt a fenyegetések megállításához, mielőtt elérnék a szervert további hardver vagy szoftver nélkül.

Hitelesítés

Szerep alapú hozzáférés

Az ügyfelek rendszergazdái a felhasználói szerepkörökön alapuló alkalmazás-hozzáférést határozhatnak meg, lehetővé téve számukra a hozzáférést csak azoknak a felhasználóknak, akiknek szüksége van rá.

Hitelesítési metódusok

 

  • Social Media Authentication
  • Google Authenticator
  • SAML Authentication
  • LDAP Integration
  • Clef Integration
  • Active Directory Integration