Plesk kiegészítők

Acronis Backup Cloud

Acronis Backup Cloud — A szolgáltatók első számú biztonsági mentése

Az Acronis Backup Cloud a világ egyetlen kimondottan szolgáltatók számára tervezett biztonsági mentés megoldása. A Plesk Acronis Backup modul használatával a szoftver kibővül felhő alapú biztonsági mentés funkciókkal, aminek köszönhetően az Acronis Backup Cloud ma a szolgáltatók számára elérhető legteljesebb körű hibrid felhő alapú, szolgáltatásként nyújtott biztonsági mentési platform.

Adj hozzá még több fejlesztői eszközt és szolgáltatást

Docker

Docker konténerek telepítése és kezelése közvetlenül a Plesk felületről lokálisan vagy távoli csomóponton.

WordPress Toolkit

Az egyetlen WordPress menedzsment és biztonsági eszköz, amelyre szükséged van a WordPress példányainak, bővítményeinek és témáinak csoportos kezelésére és védelmére.

Node.js

Node.js alkalmazások hozzáadása néhány kattintással, indítás / leállítás / újraindítás, parancsfájlok futtatása és a konfigurációs táblák szerkesztése közvetlenül a Plesk vezérlőpultról.

Let’s Encrypt

Plug and Play Let’s Encrypt SSL tanúsítványok beállítás vagy parancssor használata nélkül. Készíts automatikusan megújuló tanúsítványokat direkt a Plesk kezelőfelületéről.

Adj hozzá még több CMS eszközt és funkciót

BoldGrid

A WordPress bővítménycsomagja, amely segít megtervezni és építeni a gyönyörű reszponzív weboldalakat. Egyszerűsíts a munkafolyamataidat olyan eszközökkel, mint beépített környezet, SEO ellenőrző, automatikus mentés stb.

Patchman

Automatikus biztonsági javítások WordPress, Joomla és a Drupal számára.

Addendio

A WordPress bővítmények és témák villámgyors elérése és telepítése.

Adj hozzá még több ügynökségi eszközt és funkciót

Plesk Multi Server

Menedzseld a Plesk multiszervereit, ügyfélfiókokat és előfizetéseket egy központi felületről.

Atomic Secured Linux

Védd ügyfeleidet a Distributed Denial of Service (DDoS) támadásoktól és az illetéktelen behatolásoktól. Az Atomicorp az iparág vezető biztonsági megoldása minden szinten, a beállítástól a működtetésen keresztül a megelőzésig egy egyszerű konzolon.

Plesk Premium Email

Számtalan fejlett levelező és csapatmunka szolgáltatás nyújthatsz az ügyfeleidnek és segíthetsz szinkronizálni a tennivalóikat IOS, Android, MacOS eszközeik között.

Adj hozzá még több WebOps eszközt és funkciót

ServerShield by CloudFlare

A CloudFlare ServerShield megvédi az összes weboldaladat az online fenyegetések ellen, miközben villámgyorsan betölti őket.