Matrixonline.hu Kft.

Kik vagyunk, mivel foglalkozunk

Cégünk fő profilja szerint internetes weboldal- és webáruház készítéssel, számítógépes hálózatok építésével és menedzselésével foglalkozik. Munkáink között megtalálható a legegyszerűbb néhány oldalas weboldaltól kezdve egészen a komplex webáruházakig mindenféle internetes portál, portálrendszer. Ügyfeleink részére teljes-körű informatikai szolgáltatásokat kínálunk, beleértve az informatikai eszközök beszerzésétől kezdve a hálózatok tervezésén és kivitelezésén át egészen a szükséges szoftverek telepítését és oktatását. Partnereinket a rendszerek kivitelezése után sem hagyjuk magára, eseti és/vagy általános rendszer-felügyeleti szerződés keretében folyamatos rendelkezésre állással biztosítjuk a meglévő számítógépes rendszer működtetését. Ügyfeleink között megtalálhatóak a legkisebb vállalkozásoktól kezdve a több száz millió forint forgalmú KKV-k is, melyek mindegyikének igényeik és költségkeretüknek megfelelően keressük meg a személyre szabott, optimális informatikai megoldásokat.

Szolgáltatási portfóliónk szélesítése érdekében 2017-ben jelentős infrastrukturális fejlesztésekkel egybekötve elindítottuk VMWare alapú virtuális szerver szolgáltatás tevékenységünket. A szerverekhez a méltán népszerű, professzionális Plesk kontrol panel szoftvert ajánljuk azoknak, akik weboldal / levelezés üzemeltetés céllal bérelnek virtuális szervert maguknak. A Plesk folyamatosan fejlődő, stabil, kiegészítőkkel rugalmasan bővíthető és nem utolsó sorban olcsó megoldást kínál azoknak, akik kompromisszum-mentes szerver üzemeltetést kívánnak megvalósítani egy intuitív és áttekinthető GUI használatával.

Magunk is gyakorló fejlesztők / rendszergazdák lévén a szakmában töltött év(tized)ek alatt kikristályosodott milyen szerver oldali környezetben szeretünk és tudunk hatékonyan dolgozni, és ehhez megfelelő infrastruktúrát alakítottunk ki. Ezen hardveres és szoftveres háttér bővítéseként nyitottunk a hozzánk hasonló piaci résztvevők felé, hogy minőségi szolgáltatásainkkal segítsük a webfejlesztők, ügynökségek, kisebb-közepes webtárhely szolgáltatók népes táborát. Sok különböző virtualizációs technológiát és menedzsment szoftvert kipróbáltunk az évek alatt, és nagyjából 2010 óta kísérjük figyelemmel / használjuk aktívan a Plesk termékeket. Miért válassz minket?

  • Nem adunk akárkinek VPS-t. Warez, SPAM, kriptovaluta bányászat és társai tiltott dolgok. Szigorúan.
  • Valós, teljes virtualizációt adunk VMWare ESXi-vel, nem konténer alapú kernel-virtualizációt.
  • Nincs túlértékesítés (overselling), a kiosztott RAM és HDD kapacitás a tiéd. Csak a tiéd.
  • Piacvezető kontrol panelt kínálunk: Plesk.

Nem titkolt dolog, hogy nem kívánunk “tömegszolgáltató” lenni a virtuális szerver szolgáltatások piacán. Szolgáltatásainkat azon szakemberek részére biztosítjuk akik megbízható környezetben szeretnék üzemeltetni az általuk készített / üzemeltetett weboldalakat, webáruházakat, egyéb internet alapú szoftvereiket. A klasszikus webtárhely szolgáltatás mint tevékenység sok kisebb vállalkozó portfóliójában is szerepel, azonban ezt többnyire olcsó, osztott infrastruktúrán üzemeltetik annak minden hátrányával együtt. Nekik, és többi fejlesztő társunknak kívánunk segítségre lenni abban, hogy minőségi hardveren, valós szoftveres szeparáció mellett (teljes virtualizáció), egy piacvezető vezérlő-szoftver segítségével dolgozhassanak.