Fejlesztőknek

Kódolásban erős

Fejlesztőknek készült

A DevOps egyszerűnek készült. Integrált platform teljes fejlesztési és telepítési képességekkel. Telepítsd a kódot gyakrabban, és percről-percre követheted a változásokat.

Fejlesztés

Csak a kódot add hozzá

Az online fejlesztői platform készen áll a kódolásra a szerkesztőjével, előnézettel és dinamikus webhelyek támogatásával.

Docker igény szerint

Redis, MongoDB, Memcached és így tovább. Telepítsd és menedzseld az új szoftvereidet Docker tárolóból.

Fejlessz és küldd

Hozz létre többszörös elágazást egy egyszerű repóban, és telepíts automatikusan a helyi Git-edből vagy távoli szolgáltatásból.

További funkciók

Tartalomkezelő rendszerek, marketing szolgáltatások, SEO eszközök, analitikai kiegészítők, vagy készíts sajátot a Plesk Extensions SDK segítségével.

Biztonság

Biztonság minden rétegben

Konfigurálható biztonság különböző szinteken – operációs rendszerben, hálózaton, webalkalmazásban és a Plesk-ben.

Gyors és könnyű

Előre konfigurált biztonsági beállítások érhetőek el, amik egy kattintással létrehozhatók és futtathatók.

Növeld a biztonságot és csökkentsd a sérülékenységet

Különböző hitelesítési megoldások, anti-spam és anti-vírus támogatás, automatikus frissítési eszközök, és sebezhetőség figyelők.

Futtatás

Üzletre tervezve

Számlázás, CRM és helpdesk eszközök és szolgáltatások, mint a WHMCS, Clientexec, Ubersmith, Hostbill, Zendesk, Kayako stb.

Technikusok készenlétben

Intelligens karbantartás, mint az automatikus szerver és adatbázis helyreállítás, és naplóböngésző, hogy ellenőrzés alatt tarthasd az oldalad és az üzletedet.

Feladatütemező

Futtatáshoz szükséges feladatok ütemezése és értesítések megjelenítése események bekövetkezésekor egy intuitív kezelőfelületen.